Olen jo pitkään seurannut muiden kirjoituksia kokkailusta, ihaillut uskomattoman herkullisen näköisiä tekeleitä ja jopa napannut uusia suosikkireseptejä ihmisten leivontablogeista. Ja tietysti halunnut perustaa oman leivonta-aiheisen bloginkin. Nyt kun olen vihdoin saanut hankkittua itselleni digikameran, pääsen kokeilemaan josko tää bloggailu olisi munkin juttu :)

Uusia reseptejä ja kokkauksia en välttämättä voi kovin usein lisäillä, opiskelijabudjetilla kun muutenkin elän, ja tuntuu rahat hupenevan aina johonkin. Ihan joka päivä ei ole varaa kokata mitään kirjoittamisen arvoista, mutta yritän lisäillä tänne kuitenkin uusia juttuja niin usein kun mahdollista.

Ensi lauantaina äitini viettää syntymäpäiviään, ja pääsen leipomaan kakkuja ja muita ihanuuksia :) . Viikonloppuna siis luvassa ainakin jotain lisäyksiä, mikäli leipomukseni nyt suostuvat onnistumaan..

En tosiaan ole mikään huippukokki. Suosin ruuissa helppotekoisuutta, edullisuutta ja yllättäen, hyvää makua. Toivottavasti edes joku jaksaa joskus käydä täälläkin kommentoimassa, kunhan tästä lisäilen reseptejä ja muitakin kirjoituksia.

- a.