Tänään teki hirmusti mieli leipoa jotain herkkuja. Ensisilmäys pakkaseen paljasti pari pussillista mustikoita, joten päädyin sitten näihin muffineihin. Tämä ohje on muistaakseni kaivettu Myllyn Parhaat-sivustolta.

Mustikat kannattaa lisätä taikinaan jäisinä. Nämä mustikat pääsivät hieman sulamaan, ja taikina värjäytyi jonkin verran. Maussa ei kuitenkaan ollut valittamista ^^

n. 18 muffinia

- 3½dl vehnäjauhoja

- 2dl sokeria

- 2tl vaniljasokeria

- 1dl kermaa tai maitoa

- 2 kananmunaa

- 100g margariinia tai voita

- 3dl mustikoita

Sulata margariini tai voi ja anna jäähtyä hetken. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää loput aineet. Jaa taikina annosvuokiin ja paista 200 asteessa 15-20min.